De schijf van vijf 
Een polyamoreuze dating night 

Kan je binnen 20 minuten houden van een vreemde?

Een experimentele avond rondom de vrije liefde!

Is monogamie overrated of een must? Kan je op iedereen verliefd worden en is dat mogelijk in één avond? Kunnen we verder kijken dan onze ingebakken ideeën over de ideale partner? Bestaat de ware wel of vinden we in iedereen iets? Pas op straks word je vanavond nog een of zelfs vijf keer verliefd op een vreemde.

In De Schijf van Vijf roept Frascati 15:15 jong tot oud, gesetteld tot single, gay of straight en alle tussenvormen, op tot een polyamoreuze datenight!
Kan je iemand verliefd op je laten worden ongeacht gender en sekse? Kunnen we ontsnappen aan de oppervlakte van uiterlijk vertoon en de ander echt ontmoeten?
Om hier achter te komen gaan we speeddaten aan de hand van 36 vragen waarmee je binnen 1 uur verliefd kan worden op een vreemde, onderzocht door de Amerikaanse psycholoog Arthur Aron.
Aynouk Tan (journalist en fashion icon) trapt de avond af met een statement hoe kleding onze identiteit en perceptie beïnvloedt.

 

Een initiatief van Luit Bakker, lid van de jonge programmakers van Frascati 15:15.

Frascati 15:15 bestaat uit zeven young creatives die een seizoen lang in Frascati bivakkeren om, op de randen van de theaterprogrammering, eigen (context) programma’s te ontwikkelen.
Frascati 15:15 / lichting ’15-’16 zijn: Victorine van Alphen, Luit Bakker, Bran Remie, Eva de Wit, Charlotte Verhoef, Ran Hoogerwaard en Leon Brill.

 

Foto’s: Else Krebbers
Poster: Victorine van Alphen